Bland vänner

Bland vänner

Den där kvällen. Den när man känner att; den här gången GÅR DET INTE! Den här gången kommer ungen få ligga ensam på akutbritsen med främlingar för nu går jag sönder.
Man vänder och vrider på det. Lillebror får inte heller bli ensam. Han och pappa Jimmy Suhr får följa med in. Men Lillebror kan inte se allt. De kan inte stanna hela natten.
Den här gången GÅR DET INTE- jag kan inte vara ensam!

Ett sms som går ut till flera;
– vad gör du ikväll?
Svar från två håll
– nattar barn. Vadå då?
– måste till akuten men håller på att bryta ihop
Svar från två håll
– jag är på väg!

Två personer som ger sin kväll. Två personer som tar hand om Lillebror i akutens korridorer. Två personer som möjliggör att Jimmys famn och stöd fanns i rummet under det tuffaste. Två personer som bunkrat upp med fika- som VET! Två personer som hittar ironin och skrattet i allvar och tveksamma bemötanden. Två personer som offrar sin morgondag för att sitta 4 timmar i ett akutrum. Två personer som inte bara fick mig att hålla, utan även fick mig att skratta.

Just nu är oron i bröstet så stor. Rädslan är obeveklig. Men jag är samtidigt fylld av värmen och tacksamheten över att ha fått två fantastiska vänner till mig, allt tack vare att allt är just som det är.
Sofia Stigendal och Linnéa Sandman Kruus, kan inte fullt ut beskriva tacksamheten.

Vatos locos- nu är det rejvfest! 😉
Tack för att ni finns 🙏🌸🙏


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *